засаждане на картофи

Покана за демонстрация на сортовете на agrico Екипът на Агрико България, кани всички, които обичат картофите на ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в новата складова база на фирмата /с.

1. Пролет и есен, когато времето е подходящо за засаждане на овошки, рози,малини, касис, арония, къпини, лозя, ягоди и др. дървесни и храстови трайни насаждения се препоръчва полагане на около 5 -8 г./при храстовите/ и 10-15г.

още девет седмици и половина Силовият министър Валентин Радев отново сподели, че с МЗ и държавното обвинение работят съвместно четири месеца.Който точи здравната система, ще. ПЕТЪР ДЪНОВ . ПЪТ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО . Числа. Който разбира смисъла на числата от 1 до 10, той е разбрал смисъла на живота. Числата и геометрическите фигури представляват азбуката на Божествения свят. древните сезон 4

Засаждане на ранни картофи. Засаждането на ранните картофи се извършва, когато температурата на почвата в десет-сантиметровия почвен слой достигне 6-7°С. За Южна България оптималните срокове за засаждане на ранни.

Агрико България – посадъчен материал и картофи за консумация. За да се подпомогне равномерното покълване и растеж на посевите, както и да се улеснят и реализират механичните обработки, засаждането трябва да отговаря.

Любопитна техника ускорява растежа на картофите АЗ ГО ПРАВЯ ТАКА: Засаждане на картофи с едновременно.

– Растенията, държани на остъклена тераса, са по-издръжливи и се приспособяват по-лесно, когато се засадят в градината Оптимални условия за отглеждане на разсадите може да създадете на.